Kuşkan : "Gebzede Ön seçim olmasını istiyoruz"

Kuşkan : "Gebzede Ön seçim olmasını istiyoruz"

  CHP Kocaeli İl başkanı Yalçın Kuşkan Gebze’deki belediye başkanının belirlenmesindeki belirsizliğin bir iki gün içersinde belli olacağını...

 

 

CHP Kocaeli İl başkanı Yalçın Kuşkan Gebze’deki belediye başkanının belirlenmesindeki belirsizliğin bir iki gün içersinde belli olacağını belirterek, “İl ve ilçe örgütü olarak adayın belirlenmesinde önseçim olmasını istiyoruz” dedi. 

 

27 Ekim’de 7 ilçede ön seçim yapacaklarını vurgulayan Kuşkan Gebze için henüz resmi bir kararın verilmediğini söyledi. Gebze örgütünün ve kendilerinin isteğinin Gebze’de ön seçim yönünde olduğunu belirten Kuşkan, “Ancak genel merkez Gebze için bekleme kararı aldı. Henüz Gebze adaylığı için nasıl bir yöntem izleneceği belli değil. Birkaç içinde belirlenmesini bekliyoruz. Genel merkeze hem il örgütü olarak hem de Gebze ilçe örgütü olarak önseçim yapılması yönünde görüşümüzü belirttik” dedi. 

 

ADAY ADAYLARINA GÜVEN TAMDIR

Genel merkezin ön seçim kararının vermemesinde “Aday adaylarına yönelik güvensizlik mi var sorumuza ise Kuşkan, “CHP adaylarına güvenmez olur mu? CHP’nin adaylarına güveni tamdır. Gebze’de mevcut iki arkadaşımız vardır adaylığa talip olan. Bu isimlerinden birinin sandıktan çıkması bizde güven sorunu oluşturmaz” diye belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.