“Kuşatılan öğretmen, kuşatılan memlekettir!”

“Kuşatılan öğretmen, kuşatılan memlekettir!”

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Bahadır, “Bugünlerde #ÖğretmenlerAyakta diyerek sosyal medya üzerinden tepkilerini çığ gibi büyüten eğitim emekçilerinin sesine kulak veriyoruz ve tüm Eğitim Sen şubeleri olarak 18 Ağustos Perşembe günü alanlara çıkıyoruz"

Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Eylem Bahadır yaptığı basın açıklamasında, “Bizleri kariyer basamakları üzerinden ayrıştırmayı, esnek çalışmayı, rekabeti, güvencesizliği yaygınlaştırmayı, halkın öğretmenlerine karşı iktidarın memurunu yaratmayı amaçlayan bir karanlıkla karşı karşıyayız. Tarihin her döneminde öğretmenler egemenlerin hedefinde olmuştur. Çünkü öğretmen bilimdir, eşitliktir, özgürlüktür, demokrasidir, aydınlanmadır, barıştır, gelecektir, inattır, umuttur...

“TÜM EĞİTİM EMEKÇİLERİNE ÇAĞRIMIZDIR”

İktidarın mesleğimize saldırısı egemenlerin tarihsel sürecinden bağımsız değildir ancak unutulmasın ki öğretmenler bu topraklarda asla teslim olmamıştır, olmayacağız. Bugünlerde #ÖğretmenlerAyakta diyerek sosyal medya üzerinden tepkilerini çığ gibi büyüten eğitim emekçilerinin sesine kulak veriyoruz ve tüm Eğitim Sen şubeleri olarak 18 Ağustos Perşembe günü alanlara çıkıyoruz. Ayrımsız tüm eğitim emekçilerine çağrımızdır; Kuşatılan öğretmen, kuşatılan memlekettir. Hep birlikte mesleğimize, itibarımıza sahip çıkalım. Birlikte başarabiliriz... #MesleğimeDokunma. 18 Ağustos Perşembe/ 18.30 Gebze Kent Meydanı’na bekliyoruz” dedi.

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.