Kurum için eğitim semineri

Kurum için eğitim semineri

KOCAELİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ:Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kurum içi eğitim semineri düzenledi. Müdürlük çok amaçlı...

KOCAELİ İL KÜLTÜR VE TURİZM MÜDÜRLÜĞÜ:

Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, kurum içi eğitim semineri düzenledi. Müdürlük çok amaçlı salonda gerçekleşen seminerde, Yaşam Koçu ve Yazar Filiz Kocabıyık; motivasyon, iletişim dilleri ve içsel barış konuları hakkında personele uygulamalı sunum gerçekleştirdi. Seminere İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, müdür yardımcıları Ayhan Zeren, Ercan Yamen, şube müdürleri personel ve davetliler katıldı.

ETKİLİ PROGRAM

Öncelikle “Yüreklere Dokunmak Gerekir” adlı kitabı hakkında bilgi veren Yaşam Koçu Filiz Kocabıyık, sunumunu şu ana başlıklar altında gerçekleştirdi; Nefesin önemi, alfa tekniği, hayatın bize seslenişi, uçak hikâyesi, hayattan beklentilerimiz, üzerimizden atılacak yükler (hipnoterapi) kulaktan kulağa hikâyesi, hayatımızdaki ‘Günaydın’ın önemi, kariyer hedefleri, iletişim dilleri, zaman çizelgesi ve kas testi.

TEŞEKKÜR BELGESİ

İki bölümden oluşan program yaklaşık iki saat sürdü. Oldukça faydalı geçen, moral ve motivasyonu olumlu etkileyen programın sonunda, İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan Yaşam Koçu Kocabıyık’a teşekkür ederek katılımlarından dolayı bir de teşekkür belgesi takdim etti. Daha sonra Filiz Kocabıyık, İl Müdürü Zamburkan başta olmak üzere konuklara imzalı kitabını dağıttı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.