Kurtuluş 1 günde 300 esnaf ile görüştü

Kurtuluş 1 günde 300 esnaf ile görüştü

Körfez esnafından Kurtuluş’a tam destek geldi. Muhammet Kurtuluş gittiği her yerde aday gibi karşılanıyor.

Körfez ilçesinde bulunan 36 mahalleyi karış karış gezeceğini söyleyen Kurtuluş esnaf ziyaretlerine hızlı başladı. AK Parti Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Muhammet Kurtuluş , bölgesinde esnaf ziyaretleri yaptı. Kurtuluş, taksici ve minibüsçülerle de bir araya geldi.
Ak Parti Körfez İlçe Başkanlığına yoğun bir katılım ile giderek aday adaylığını açıklayan Kurtuluş, İlçe binasındaki basın açıklamasının hemen ardından, beraberinde partililer ile Körfez Caddelerindeki esnafları ziyaret etti.

Muhammet Kurtuluş’un aday adayı olmasının ardından, esnaflardan ‘’sizlere olan desteğimiz tam’’ diyerek karşıladığı Kurtuluş yaptığı açıklamada ‘‘ samimiyeti ile beni bağrına basan babaocağım Körfez’imizin esnafında ahilik geleneği halen devam ediyor.

Gönlü güzel esnafımıza söz veriyorum. İnşallah Parti Delegelerimizin teveccühleri, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Merkezimizin tensipleri ile aday adaylık sürecimiz adaylıkla devam ederse, Körfezli hemşehrilerimizin desteği ile Belediye Başkanlığımız döneminde, Esnafımızın yönetime doğrudan katılımını sağlayacağız. Katılımcı demokrasiyi önemsiyorum. Ortak akıl, başarının anahtarıdır. Esnaf Kardeşlerime samimi karşılamaları için teşekkür ediyorum’’ dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.