Kurtar’dan sonra en başarılı Dinçel

Kurtar’dan sonra en başarılı Dinçel

Kocaelispor yıllar önce başarılı teknik adam Güvenç Kurtar ile rekorlar kırarak elde ettiği şampiyonluğun benzerini bu sezon teknik direktör Selahaddin Dinçel önderliğinde yakalamaya çok yakın.

MUHTEŞEM SEZON  

Bu sezon rekor üstüne rekor kıran Kocaelispor Teknik Direktör Selahaddin Dinçel önderliğinde şampiyonluğa çok yakın. Yeşil siyahlı temsilcimiz 1991-1992 futbol sezonunda, o zaman 2.Lig, şimdiki 1.Lig’de bu sezona benzer rekor kırarak şampiyonluk sevinci yaşamıştı. O efsane takım, başarılı Teknik Direktör Güvenç Kurtar yönetiminde, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak toplam 34 maçta 25 galibiyet, 8 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı. Takım o sezon tam 89 gol atarken, kalesinde 24 gol gördü ve tam 83 puan toplayarak mutlu sona ulaşmıştı. 

DİNÇEL YAKLAŞTI 

30 yıl aradan sonra, bu sezon Selahaddin Dinçel yönetimindeki Kocaelispor, şanlı tarihinde ikinci rekor rakamlara ulaştı. Dinçel yönetimindeki yeşil siyahlı ekip şu ana kadar oynanan 27 maçta, 21 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyet alırken, 56 gol attı, 22 gol yedi ve 64 puan topladı. Lig’de kalan 5 maç var o maçlarda 4 galibiyetle en çok galibiyet kazanma rekorunu yakalayabilir. Güvenç Kurtar döneminde 25 galibiyet alan Kocaelispor, şu anda 21 galibiyete ulaşmış durumda. Ancak atılan goller ve toplanan puanlar Güvenç Kurtar’ın takımına yaklaşamaz. Her şeye rağmen böyle büyük bir başarıyla şampiyon olmaya hazırlanan yeşil siyahlı temsilcimiz bu sezon taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatmaya çok yakın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.