Kursiyerler eserlerini sergiliyor

Kursiyerler eserlerini sergiliyor

Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DARGEM bünyesinde açılan giyim,  mefruşat ve el sanatları kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerler, Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde açılan sergide açılan hünerlerini sergiliyorlar.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşi Teslime Karabacak’la birlikte katıldığı serginin açılışında kısa bir selamlama konuşması yapan Başkan Karabacak, “bu yıl Halk Eğitim Müdürlüğümüzle birlikte yaklaşık olarak 1500 kursiyerimiz Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde değişik alanlarda açılan kursları başarıyla tamamladılar. Yıl sonunda açılan bu sergilerde el emeği göz nuru var. Bu kurslarda edindiğiniz bilgi ve becerilerinizi hayatın her anında en iyi şekilde değerlendireceğinizi umut ediyorum. Darıca Belediyesi olarak düzenlediğimiz bu gelişim kursları önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Kurslarda ve serginin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diyerek kursiyerleri tebrik etti.

Kesilen kurdelayla açılan sergiyi gezen protokol üyeleri kursiyerlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Giyim,  mefruşat ve el sanatlarından oluşan eserlerin bulunduğu sergi 15 Mayıs 2018 akşamına kadar Adnan Menderes Sergi ve Fuaye alanında halkın beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.