Küresel emperyalizm ile mücadele edilmeli

Küresel emperyalizm ile mücadele edilmeli

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Aykan Dönmez, 15 Temmuz’un üçüncü yıldönümüne dair açıklamasında Türkiye’nin asıl mücadele etmesi gerektiği konunun, küresel emperyalizm olduğunu kaydetti.

Dönmez açıklamasında özetle şu görüşlere yer verdi: 
“15 Temmuz 2016 gecesi maaşlarını devletimizden alan, fakat emir ve talimatları küresel emperyalist odaklardan alan, askeri ve sivil bürokrasi içerisinde kümelenmiş Fethullahçı terör örgütü militanları bu milletin kanına girmiştir.
BÜROKRATİK MÜCADELE
FETÖ ile bürokrasi sahasında yapılan mücadeleye bakıldığında ise; Yaşar Büyükanit, Cevdet Saral, Bülent Orakoğlu gibi isimlerin haricinde, örgütü ilişkide bulunduktan sonra tanıyıp örgüte karşı mücadele eden birkaç isim haricinde hiç kimsenin örgüt ile mücadele etmediği ortadadır.
SİYASİ MÜCADELE 
FETÖ ile siyasi ve bürokrasi sahasında yapılan mücadeleye göz atıldığında, asıl mücadele edilmesi gereken bu alanda, Pr. Dr. Necmettin Erbakan hocamız hariç hiçbir siyasetçinin bu mücadeleyi yürütmediği açıkça görülmektedir. Teşkilatının her kademesinden insanlara her imkan bulduğunda bu yapının zararlarını anlatan hocamız, ülkeyi yönetme imkanı bulduğu zamanlarda da bu yapı ile mücadelesine devam etmiştir.  Bu vesile ile 15 Temmuz direnişi esnasında canlarını kaybeden aziz kahramanlarımızı saygı ile anıyorum. Milletimizin demokrasi ve milli birlik gününü kutluyorum.” Barış Ayar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.