Kültürel değerlerimiz yaşatılacak

Kültürel değerlerimiz yaşatılacak

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile birlikte Kandıra ilçesinin merkezindeki esnaflara bereketli işler diledi.

Yaptığı tüm hizmetler için teşekkür eden vatandaşlara ve esnaflara “Daha yapacak çok işimiz var. Halkımızın beklentilerine cevap vermek için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” diyen Başkan Büyükakın’a, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ve AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez de eşlik etti. Kandıra ilçesi sakinlerinin Kurban Bayramı’nı da şimdiden tebrik eden Başkan Büyükakın, “Bu bayramda da temizlik, maske ve mesafeye çok dikkat edelim” dedi. 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ

Kandıra’ya tarımdan hayvancılığa, turizmden alt ve üst yapı hizmetlerine kadar yapılan tüm projeleri takdirle karşılayan Kandıralı esnaf ve vatandaşların kadirşinaslıklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizin, şehrimizin ve Kandıra ilçemizin gelişmesi için yoğun bir gündemle çalışmaya devam ediyoruz. Tarım ve hayvancılık alanında attığımız birçok adım gerek kentimizin gerekse Kandıralı hemşehrilerimizin ekonomik alanda da güçlenmesine vesile olacaktır” ifadelerini sarf etti.

 

 

KANDIRA BEZİNDEN GÖMLEK

Anadolu'da 2 bin yıllık geçmişe sahip olan, dayanıklılığıyla bilinen ve halk arasında "Kandıra bezi" olarak tanınan keten bezinde gömlek üreten bir terzi dükkanına da konuk olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Çalı yırtmaz" diye adlandırılan "Kandıra Bezi’nin yaşaması için usta sıkıntısının giderilmesi için daha önceleri adım atmıştık. Kurslarımıza kadınlarımız katılmıştı. Bu noktada adım atmaya devam edeceğiz. Kandıra Bezi’nden gömlek üretilmesi de beni son derece mutlu etti” diyerek sözlerini tamamladı. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.