Kültür müdürlüğü eserleri değerlendirdi

Kültür müdürlüğü eserleri değerlendirdi

Turizm Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “ Türkiye’nin Kültür ve Turizm Değerleri” konulu şiir,...

Turizm Haftası kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen  “ Türkiye’nin Kültür ve Turizm Değerleri” konulu şiir, resim ve hikâye yarışmasında, jüri en iyileri seçmek için büyük özen gösterdi. Kocaeli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 15-22 Nisan tarihleri arasında bu yıl 41’ncisi kutlanacak olan Turizm Haftası kapsamında; ilk, orta, lise ve dengi okullar arasında  “Türkiye’nin Kültür ve Turizm Değerleri” konulu şiir, resim ve hikâye yarışması düzenledi. Yoğun ilgi gören yarışmanın değerlendirmesi önceki gün yapıldı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan’ın da katıldığı, jürinin de büyük özen gösterdiği seçmelerde birbirinden güzel eserler, titizlikle incelendi.

JÜRİDE YER ALAN İSİMLER

Jüriye Şube Müdür V. Hülya Özer Başkanlık yaparken, Şube Müdürü Ahmet Özsağır, Atılım Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Arzu Aşık, Kanuni Meslek ve Teknik A.L Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Ali Yeşil, Mimar Sinan A.L Türk Dili ve Edebiyat Öğretmeni Adil Kırbaş,  Yahya Kaptan A.L Resim Öğretmeni Burçe Işıl Ulusoy, Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik A.L’si Resim Öğretmeni Arzu Boyacı ve 24 Kasım A.L Resim Öğretmeni Tülay Çelik jüri heyetinde yer aldı.

KAZANANLARA ÖDÜL VERİLECEK

Bilindiği gibi ülkemizde en hızlı gelişen sektörlerden biri olan turizm konusunda doğal tarihi ve kültürel varlıkları, sürdürebilir turizm ilkeleri doğrultusunda turizmde değerlendirmek, gençliğimizin turizm bilincini geliştirmek, kültür ve turizm değerlerimize sahip çıkarak yetişmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır. Bu kapsamda düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, Turizm Haftası kapsamında 18 Nisan Salı günü saat 11.00’de düzenlenecek törenle verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.