Kullarspor sıkı çalışıyor

Kullarspor sıkı çalışıyor

Bölgesel Amatör Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Kullarspor 2021-2022 sezonu çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

 

Sezonun ilk antrenmanı öncesinde ise teknik direktör Hakan Karatepe futbolcular ile saha içerisine toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen toplantının ardından koşu çalışması ve istasyon çalışması ile devam etti. Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş ve yönetim kuruluda antrenmanı takip etti. Antrenman yaklaşık iki saat sürdü. Antrenmanı takip eden Kullarspor Kulüp Başkanı Fahri Altıntaş açıklamasında, ‘‘2021- 2022 sezonu başta Bölgesel Amatör Lig takımlarının ve tüm takımlara hayırlı olsun,  inşallah güzel bir sezon geçmesini diliyoruz. Biliyorsunuz ki geçtiğimiz sezon kısa bir lig oynadık. Bu sezon ise önümüzde uzun bir maraton var teknik ekibe ve futbolcularımıza güveniyorum” dedi.

 

“ TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR “

Teknik direktör Hakan Karatepe ve ekibi nezaretinde ilk antrenman keyifli geçti. Karatepe, “ Bazı eksikliklerimiz var. Ben ve yönetimim bu eksiklikleri tamamlamaya çalışıyoruz. Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yeni sezona iyi bir kadro kurarak geçtiğimiz sezon yarıda kalan işi bitirip 3.Lig yolunu tutmak istiyoruz. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz iki senedir devam eden Covid19’la mücadele ediyoruz. Biliyorsunuz ki kentimizin hem kardeş takımı olan hem de kardeş şehrimiz Antalya’da ve tüm yurt ta çıkan yangınlar bizleri derinden üzdü. 2021-2022 sezonu tüm kategorilerdeki takımlara başarılar dilerim. Yeni sezon sakatsız bir sezon geçirmeyi umut ediyorum. Bölgesel Amatör Ligde zor bir süreç bizi bekliyor. Bunun farkındayız. Bizde takımla iyi çalışıp hazırlanarak sezona iyi başlamak istiyoruz’’ dedi.

 

kullar-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.