Küfürbaz başkana adli kontrol

Küfürbaz başkana adli kontrol

Sosyal medya hesabından yayınladığı video ile AK Partiyi destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler savuran ve hakkında yakalama kararı çıkartılan İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez, önceki gün yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İşlemleri tamamlanan ve adli merciilere sevk edilen  Göçmez, Adli kontrol kararı ile serbest kaldı. İYİ Partili Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medya hesabından yapmış olduğu videolu paylaşım ile AK Partiyi destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler savurdu. Videoda isteyen herkes paylaşabilir diyen göçmez,    sonra gelen tepkiler üzerine profilini kilitledi. Gelen tepkiler ve yapılan şikâyetler üzerine, küfürbaz başkan Göçmen hakkında önceki gün yakalama kararı çıkartıldı. Adreslerinde bulunamayan göçmez, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından önceki gün öğle saatlerinde Dilovası İlçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

YURTDIŞI YASAĞI VE ADLİ KONTROL

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğünde tutulan ve öğle saatlerinde işlemleri tamamlanan Göçmez, Gebze Adliyesine sevk edildi.  Göçmez, sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından Yurt dışı çıkış yasağı ve hafta içi 2 ay süre ile imza vermek koşulu ile adli kontrol kararı verilerek, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.