Küfürbaz başkan hakkında yakalama kararı çıkartıldı

Küfürbaz başkan hakkında yakalama kararı çıkartıldı

İYİ Parti Dilovası İlçesi Demirciler Mahalle Başkanı Ahmet Erhan Göçmez, sosyal medyasından yaptığı videolu paylaşımla AK Partiyi destekleyenlere ağza alınmayacak küfürler savurdu. Yapılan şikâyetler üzerine, Göçmez hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

Dilovası Demirciler Mahallesi’nde oturan ve İYİ Parti Mahalle Başkanı olan Ahmet Erhan Göçmez,  sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu videolu paylaşımda,  AK Partili seçmene ettiği küfürler ile herkesi şoke etti.  Çektiği videoda, bir akaryakıt istasyonundan sigara aldığını ifade eden Göçmez, Sigara zammından dolayı kendi akrabaları ve yakınları dâhil, bütün AK Partililere ana avrat küfretti.  

 

SOSYAL MEDYA HESABINI KİLİTLEDİ

Videonun devamında, isteyenlerin istediği yerde videoyu paylaşabileceğini söyleyen Göçmez, paylaşımından 1 saat geçmeden, aldığı tepkilerden olacak ki, daha önce üst kademede bulunan ve benzer olayları gerçekleştiren yöneticilerin yaptığı gibi, kurtuluşu sosyal medya hesabını kilitlemekte buldu. Ayrıca hesabında İYİ Parti Mahalle Başkanı ibaresini kaldırdığı görüldü.

 

YAKALAMA KARARI ÇIKARTILDI

Göçmez’in kendini bilmez bir şekilde, kutsal değerleri hiçe sayarak ettiği küfürler sonrası tepkiler çığ gibi büyüdü.  Dilovası İlçe teşkilatı akşam saat 23:00 sularında Göçmez’i ilk önce Jandarma’ya şikâyet etti.  Ardından da emniyete şikâyet edildi.  Küfürbaz Göçmez hakkına yakalama kararı çıkartıldı. 

 

ŞİKÂYET ETTİK

Konu ile ilgili olarak bir açıklamada bulunan Ak Parti Dilovası İlçe Başkan Vekili Av. Fevzi Karadaş , “Maalesef, dün ilçemize bağlı bir mahallede, iyi parti mahalle başkanı olduğunu öğrendiğimiz bir şahıs, tüm ak parti camiasına, seçmeninden genel başkanımıza kadar çok ağır küfürlerde bulunmuştur. Biz öğrendiğimizde, hemen harekete geçtik. İl Başkanı ile istişare ederek gece saat 23:00 sularında İlçe yönetimi olarak toplandık. Önce kendisini oturduğu adresin jandarma bölgesinde bulunması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığına şikâyet ettik.  Jandarma adresine gitti. İkamette olmadığı belirlendi. Mahalle’ye gittik. Vatandaşlar ile sohbet ettik.  Oradaki vatandaşları teskin ettik. Toplumsal bir infial yaşanmasın istedik.  Herkes bir tepki ortaya koydu. Şahıs hakkında biz teşkilat olarak bir şikâyet dilekçesi vereceğiz.  Tüm partililerimizi de bulundukları yerlerden gerekli şikâyetleri yapmalarını bekliyoruz” dedi.

 

2-20220106144120.jpg

 

Haber: Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.