Küçük kızlar voleybolda şampiyon Petkim

Küçük kızlar voleybolda şampiyon Petkim

Ortaokullar arası küçük kızlar voleybol il birinciliğinde heyecan noktalandı. Final maçında Kartepe Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu’nu 2-1 yenen Petkim Ortaokulu şampiyonluğa ulaştı.

Küçük kızlar voleybolda önceki gün final ve üçüncülük karşılaşmaları vardı. Derince Şehit Osman Gazi Çetingöz Spor Salonu’nda oynanan maçlarda çok büyük heyecan vardı. Final maçında Petkim Ortaokulu ile Kartepe Şehit Murat Hasırcıoğlu Ortaokulu karşı karşıya geldi. Çok büyük çekişmeye sahne olan maçtan Petkim Ortaokulu 2-1 galip ayrıldı, Kocaeli şampiyonu oldu.

 

LEYLA SARIGÖL ÜÇÜNCÜ OLDU

Küçük kızlar voleybolda final maçından önce üçüncülük karşılaşmasında Maşukiye Leyla Sarıgöl Ortaokulu ile Gebze Özel Acı Koleji sahaya çıktı. Yarı final maçını kaybeden, daha önceki yıllarda da voleybolda çok başarılı olan, birincilikler kazanan Maşukiye Leyla Sarıgöl Ortaokulu üçüncülük maçından 2-0 galip ayrıldı. Kartepe, temsilcisi bu yıl küçük kızlarda üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı.

 

28 ORTAOKUL KATILDI

Ortaokullar arası kızlar voleybolda her yılı olduğu gibi katılım yine çok fazlaydı. 28 okulun katıldığı voleybol maçları 1 ay sürdü. Final ve üçüncülük maçlarının Derince’de oynandığı müsabakalarda final karşılaşmasını sonunda ödül töreni yapıldı. Törende Derince ilçe Millî Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, İlçe Spor Müdürü Yusuf Yüksel, İzmit İlçe Spor Müdürü Turgay Bulut, Gürhan Öztürk ve Ali Tekel hazır bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.