Kuaförler’de Doğar ikinci döneme aday

Kuaförler’de Doğar ikinci döneme aday

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, 2022 yılında gerçekleştirilecek başkanlık seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Kocaeli Kuaförler Odası Başkanı Yavuz Doğar, yeni yılda gerçekleştirilecek olan seçimde yenide aday olduğunu açıkladı. İkinci kez adaylığını gazetemizle paylaşan Başkan Doğar açıklamasında, “Kuaförler Odası’nın 2022 yılında gerçekleştirilecek seçimlerinde mevcut başkan olarak yeniden adayım. Üyelerimiz beni, bizi göreve layık görürlerse, başkanlığımız devam edecektir. Vizyonu olan bir odayız. Yeni dönemde odamızı daha ileri taşımak istiyoruz. Oda ve üyelerimiz eğitim programlarıyla birlikte daha ileriye gidecektir. Üyelerimiz yeniden seçerse, biz de çalışmalarımıza devam etmek istiyoruz. Başka bir aday şu anda yok.

 

KONGRE NE ZAMAN?

Kocaeli Kuaförler Odası olarak şu anda toplam 420 üyemiz var ama hepsinin oy kullanma hakkı bulunmuyor. Çünkü bir kısmı yeni üyeler. Oy kullanma koşullarına uyum sağlamış üye sayımız tahminimce 200-250 civarındadır. Seçimimizi Kocaeli Esnaf ve Sanatkârlar Birliğimizin taşındığı yeni yerimizin toplantı salonlarından birinde yapmayı planlıyoruz. Seçimin tarihi belli değil ama şubat ayında yapmayı planlıyoruz” dedi.

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.