KSO’da komiteler belirlendi

KSO’da komiteler belirlendi

Kocaeli Sanayi Odası komite seçimlerinde oy kullanma işlemleri tamamlandı. Komitelerden seçilen 77 firma odaya meclis üyesi gönderecek.

Kocaeli Sanayi Odası (KSO) komite seçimleri önceki gün odanın Kocaeli Fuar Alanı içerisinde bulunan hizmet binasında yapıldı. Saat 09.00’da başlayan oy kullanma işlemleri akşam 17.00’a kadar sürdü. 3 bin 500’e yakın üyeden sadece 2 bin 392 üyenin oy kullanma hakkının bulunduğu seçimlerde 743 kişi oy kullandı. Mevcut başkan Ayhan Zeytinoğlu yeni dönem için tekrar aday oldu.

 

BAŞKAN SEÇİMİ 10 EKİM’DE

38 meslek grubunun bulunduğu odada 37 meslek grubunda 5’er komite üyesi, bir meslek grubundan ise 7 komite üyesi seçildi. Listelerde yer alan ilk 2 firma ise meclis üyesi olarak seçildi. 7 üyenin seçildiği İşlenmiş Metal Ürünleri Sanayi Grubu ise 3 meclis üyesi çıkardı. Seçim sonucunda 77 firma meclis üyesi gönderecek. Oda yönetim kurulu Başkanı ve üyeleri ise 10 Ekim 2022 Pazartesi günü yapılacak olan seçimlerde belirlenecek. Yine aynı gün meclis başkanı, başkan vekilleri ve katip üye seçimleri de tamamlanacak.  22. Meslek Grubu’dan 3, kalan gruplardan 2 olmak üzere toplamda 77 meclis üyesi seçilecek.

 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.