KSO meclis toplantısı yapıldı

KSO meclis toplantısı yapıldı

Kocaeli Sanayi Odası(KSO) 2021 yılı Ocak ayı ilk meclis toplantısı yapıldı.

KSO Meclis Başkanı Hasan Tahsin Tuğrul Başkanlığı’nda gerçekleştirilen Meclis toplantısına  konuk konuşmacı olarak katılan İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Son olarak yağan kar yağışı bir bakıma imdadımıza yetişti. Şu anda yüzde 16 seviyesinde olan suyumuz son yağan karların erimesi sonrası yüzde 40’lara çıkabilir “ dedi.

Kocaeli Sanayi Odası’nın Ocak ayı Meclis toplantısında ilk sözü alan Başkan Ayhan Zeytinoğlu, “2020 yılı Türkiye’nin En hızlı büyüyen şirketleri” ödüllerindeki ilk yüz şirket arasına 3 üye firmalarının girdiğini vurgulayarak, “Olmetsan Metal İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. (8.) , Bufalo Süt Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. (69.) ve SAMM teknoloji İletişim San. ve Tic. A.Ş. (81.).

 Ayrıca, 11. Komite Başkanımız Tuğba Koç’un Genel Müdürü olduğu Onko İlaç San. A.Ş. firması, Sağlık Bakanlığı denetimini başarı ile tamamlayarak “Aşı Üretim Yetkinlik Onayını” aldı.

KUTLADI

Bir güzel haberde, Kocaeli Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Bahar Alan’ın kurucu genel müdürü olduğu Nova Vera Zeytinyağı firması dünyada ilk 10’a giren tek Türk zeytinyağı markası oldu. Kendisini bu büyük başarısından dolayı sizlerin huzurunda tekrar tebrik eder başarılarının devamını dilerim.”dedi.

İHRACATIMIZDA İYİLEŞMELER BAŞLADI

Konuşmasını daha sonra ekonomik değerlendirmelerle sürdüren KSO Başkanı Zeytinoğlu, “Hatırlayacaksınız bu aylarda, salgınının Avrupa’ya da kaymasıyla buradaki talep daralması ve komşu ülkelerimizle gümrük kapılarında karantina önlemleriyle aksaklıklar yaşanmıştı. Bunlar, ihracatımıza olumsuz yansıdı.

Haziran ayıyla birlikte ihracatımızda iyileşmeler başladı.”dedi.

2-821.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.