KSMMMO’da yönetime  Gebze’den üç kişi girdi

KSMMMO’da yönetime Gebze’den üç kişi girdi

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın kongresinde başkanlığı Mustafa Taşpınar kazanırken yönetime Gebze’den üç kişi girdi.

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO) hafta sonu gerçekleşen seçimli kongresinde sonuçlar belli oldu. Yeni yönetime Gebze’den iki ayrı grubun listesinden Tülin Keçeci Güngör, Barış Koçak ve Taner Öner girdi. 
KSMMMO’da 5 aday başkanlık için yarıştı. Gerçekleştirilen seçimlerde 1830 üyenin oy kullanma hakkı bulunurken 1145 oy kullanıldı. 12 oy geçersiz sayıldı. Oyların 483’ünü alan Mustafa Taşpınar, KSMMMO’nun yeni başkanı oldu. Çarşaf liste yöntemiyle gerçekleştirilen seçimde Etkin Grup yönetim için 483, birlik delegeliği için 498, disiplin kurulu için 434, denetim kurulu için de 419 oy aldı.
YENİ YÖNETİM
Seçimde yönetim kurulunun 4’ü Etkin Grup’tan, 2’si Değişim Grubu’ndan 1’i de Meslekte Birlik Grubu’ndan seçildi. KSMMMO’nun yeni yönetiminde Etkin Grup’tan Mustafa Taşpınar, Tülin Keçeci Güngör, Barış Koçak, Engin Eroğlu, Değişim Grubu’ndan Taner Öner, Servet Baran ve Meslekte Birlik Grubu’ndan Hamit Akbulut yer aldı
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.