KSMMMO GENEL KURUL YAPACAK: Taner Öner aday listesini tanıttı

KSMMMO GENEL KURUL YAPACAK: Taner Öner aday listesini tanıttı

Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası’nın (KSMMMO)  Kocaeli Değişim Grubu adayı Taner Öner dün Gebze’de oda üyelerine yönelik olarak sabah kahvaltısı düzenlendi.

Taner Öner toplantıda seçimlere ilişkin düşüncelerini ifade etti,  yönetime aday olan isimleri açıkladı.

Yapılacak kongrede 5 adayın yarışacağını söyleyen Taner Öner,  genç ve dinamik aynı zaman kadınların çoğunlukta olduğu bir yönetim aday listesi açıkladıklarını ifade ederek, odanın sorunlarını çözmek ve çok daha iyi hizmet edecek bir noktaya getirmek için aday olduklarını söyledi.

YÖNETİM LİSTESİ

Taner Öner’in  Kocaeli Değişim Grubu listesinde  kendisiyle birlikte şu isimler yer alıyor:  Servet Baran, Yonca Yılmaz, Özcan Bülbül, İsmail Çınar, Derya Öztürk Aslan, Levent Aysu,. Disiplin Kurulu:  Neşe Demir, Arif İpek, Yasemin Şencan,  Ahu Arzu Yücel ve Gülbiye Yılmaz. Denetleme Kurulu: Musa Özcan, Gülcan Kaplan Ulutuna, Ayşe Gül Atasever.

22-23 HAZİRAN TARİHLERİNDE

29’uncu Olağan Genel Kurulu 22-23 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Oda binasında 22 Haziran’da saat 10.00’da başlayacak genel kurul, 23 Haziran’da oda binasında seçimlerle tamamlanacak. Seçimlerde üyeler 09.00-17.00 saatleri arasında oylarını kullanabilecek. Kongrede 7 yönetim kurulu üyesi, 5 disiplin kurulu üyesi, 3 denetim kurulu üyesi ve 29 kişilik üst kurul delegasyonu seçilecek, 850 üye oy kullanacak.  Cengiz Akgün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.