Kroman Limanı için oldubitti ÇED

Kroman Limanı için oldubitti ÇED

Kroman Çelik’in Dilovası’ndaki limanının kapasite artırımı için düzenlenen ÇED toplantısı, firma çalışanlarının resmi katılımı ile oldubittiyle tamamlandı

İzmit Körfezi’nde kısa bir süre önce yaşanan ve denizin dibine çöken müsilaj sorunu, ilimizin artık gerek sanayiye gerekse limanlara doyduğuna dair açıklamalara karşın gerek sanayi kuruluşları gerekse sevkiyat hizmeti veren limanların genişleme çaba ve çalışmaları sürüyor.

Kroman Çelik’in Dilovası, Tavşancıl Mahalesi’nde Körfez İlçe’ye bağlı Hereke Mahallesi’ne de sınır olan limanında yüzde 25 oranında kapasite artırımı için talebine dair Çevre Etki Değerlendirme – ÇED toplantısı Tavşancıl sahilinde, bir çay bahçesinde gerçekleşti.

Toplantıya gerek mahalle, gerek ilçe sakinlerinden katılım hemen hiç yoktu. Resmi katılımın, toplantıya katılan firma çalışanlarının attıkları imzalarla sağlandı.

Toplantıda CHP İl İnsan Çevre Doğa ve İnsan Haklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Bilgi Dehmen ve Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, Körfez Belediyesi İYİ Parti Meclis Üyesi Mehmet Candemir, Tavşancıl Mahallesi Muhtarı Kenan Keleş, Dilovası EKOSDER Başkanı İsmail Sami, Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Şerit, Kılıç Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Kılıç da yer aldı…

 

Detaylar gelecek 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.