Kroman Çelik İlkokulu yeni projelerle iş başında

Kroman Çelik İlkokulu yeni projelerle iş başında

Kroman Çelik İlkokulu 2. Sınıf öğretmenleri Hatice Polat, Meral Atilla, Nezihe Baştürk, Celal Tat, Ferda Hazır, Zeynep Kocabaş zümre olarak bir proje başlattı.

Atık Yağ Toplama Projesi adıyla başlattıkları projeye okul müdürü Kıymet Gültekin ve müdür yardımcısı Neslihan Atar belediye ile iletişime geçerek projeye katkıda bulundular. Geleceğimiz olan çocuklara güzel bir dünya bırakmak için Kroman Çelik İlkokulu velileri de projeye destek olacaklarını belirttiler.  Projenin amacı atık yağların suları kirletmesini engelleyerek dünyanın geleceği için bir adım atabilmek.

 

ANKET HAZIRLADI

Bu amaçla yola çıkan proje grubu öncelikle bir çalışma takvimi hazırladı. Sloganları belirlerken tüm öğrenci ve velileri çalışmanın içine katmak içim bir anket hazırladı.

Hazırlanan afişler ile farkındalık oluşturuldu. Her ayın ilk Perşembe günü atık yağlar okul bahçesinde toplanacak. Toplanan yağlar belediye tarafından düzenli olarak toplanacak. Projeyi hazırlayan çevre bilinci gelişmiş gelecek için çaba gösteren öğretmenlerimiz tüm Gebzelileri projeye destek olmaya bekliyor.

 

kroman-2.jpg

 

Haber: Aleyna SEVENCAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.