KRİTİK GALİBİYET

KRİTİK GALİBİYET

Kocaelispor, evinde ağırladığı Aydınspor’u Sinan Pektemek ve Kemal Can Aydemir’in golleriyle 2-1 yenerek son 4 maçta 3.galibiyetini aldı ve puanını...

Kocaelispor, evinde ağırladığı Aydınspor’u Sinan Pektemek ve Kemal Can Aydemir’in golleriyle 2-1 yenerek son 4 maçta 3.galibiyetini aldı ve puanını 25’e yükseltti.

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 22 puanla 13.sırada yer alan temsilcimiz Kocaelispor, hafta içi mesaisinde kendisiyle aynı puanda yer alan Aydınspor 1923’ü konuk etti. İsmetpaşa Stadı’nda oynanan maçı, hafta içi ve soğuk havaya rağmen 5 bin dolayında yeşil siyahlı taraftar tribünden takip ederken, çok az sayıdaki Aydınspor taraftarı da takımlarını kendilerine ayrıla yerde destekledi.

SON 4 MAÇTA 10 PUAN

Skorun verdiği rahatlıkla İkinci yarıda ilk yarıya oranla daha defansif bir oyun sergileyen Kocaelispor, kontrataklarla gol aramaya çalıştı. Konuk takım Aydınspor 1923, 79.dakikada Mesut Uzun’un kaydettiği golle farkı bire indirdi (2-1). Kalan dakikalarda beraberlik golü için tüm harlarıyla yüklenen Aydınspor, aradığı golü bulamadı ve mücadele 2-1 Kocaelispor üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonucun ardından son 4 maçta 3.galibiyetini alan Kocaelispor, puanını 25’e yükseltti. Yeşil siyahlılar, pazartesi günü deplasmanda Arsinspor’a konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.