Köylerden Dalkılıç’a destek

Köylerden Dalkılıç’a destek

 Dilovası’nın kurucu belediye Başkanı Ercan Dalkılıç önceki gün köylere adeta çıkarma yaptı. Dalkılıç Tavşancıl ve Çerkeşli’den sonra...

 

Dilovası’nın kurucu belediye Başkanı Ercan Dalkılıç önceki gün köylere adeta çıkarma yaptı. Dalkılıç Tavşancıl ve Çerkeşli’den sonra Dilovası’na bağlı Demirciler, Köseler ve Tepecik köylerine giderek burada vatandaşlar ile bir araya geldi. CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya, CHP Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Muhittin Avat ve Dalkılıç ile birlikte hareket eden İstişare heyeti ile birlikte köylere adeta çıkarma yaptı. Köy halkı ile geçmişten bu yana çok sıkı dostlukları bulunan Dalkılıç, köydeki dostları tarafından ağırlanarak kahvehaneleri ve esnafı ziyaret etti. Burada karşılaştığı tablo karşısında Dalkılıç oldukça mutlu oldu.

KÖYLÜNÜN SORUNLARINI DİNLEDİ

Dalkılıç’ın köy ziyareti programı kapsamında gittiği Demirciler köyünde halk tarafından oldukça mutlu karşılandı. Demirciler Köyünde ikamet eden ve Dilovası köylerinde ciddi bir potansiyele sahip olan Gebze şoförler odası Başkanı İsmail bülbül’de Demirciler köyünde kurucu Başkan Dalkılıç’ı karşıladı. Bülbül, Dalkılıç’a her türlü desteği 2014 yerel seçimlerinde vereceğini söyledi. Dalkılıç ile birlikte Demirciler köyünde vatandaşları ziyaret eden Dalkılıç’a Demirciler köyü sakinleri seçimlerde kendisi ile çalışarak CHP’yi Dilovası’nda iktidar yapmak istediklerini söylediler.

DESTEK SÖZÜ VERDİLER

Demirciler köyündeki ilgiden oldukça memnun ayrılan Dalkılıç’ın bir sonraki durağı Dilovası’nın küçük köyü Köseler köyü oldu. Burada da esnafı gezerek kahvehanede oturan Dalkılıç köylülerin sorunlarını dinledi. Özellikle 2B ve şuurlandırma konularından oldukça muzdarip olan vatandaşlar Dalkılıç’a sorunlarını anlatarak dert yandılar. Daha sonra buradan da son köy olan Tepecik köyüne çıkan Dalkılıç ve kurmayları burada oldukça samimi bir ortamda karşılandılar. Dalkılıç’ın yıllar öncesinden siyaset yaptığı dostlar ile birlikte hem geçmişi yad ettiler hem de gelecek hakkında konuştular. Siyasi görüş gözetmeksizin Dalkılıç ile birlikte mücadele edeceklerini söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.