Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. İmza atmak, ortaklık başlatmak için gayet uygun bir hafta. Eğer ilişkinizde,...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. İmza atmak, ortaklık başlatmak için gayet uygun bir hafta. Eğer ilişkinizde, özel hayatınızda sıkıntılar var ise bunları düzeltmek adına harekete geçmek için de gayet uygun bir zaman dilimi.

İnternetle ilgili bir takım iş projeleriniz var ise bu hafta bunları başlatmak içinde gayet uygun bir hafta. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de bu ikili hem maddi konular hem de özel hayatta zorlanmalara, gereksiz öfke ve gerginliklere, ani patlamalara işaret eder. Mali anlamda işler haftanın ilk günleri pek istediğiniz gibi gitmeyebilir. Krediler, ödemeler veya borçlar konusu biraz canınızı sıkabilir. Özel hayatınızda da gereksiz kısıtlamalar, engeller söz konusu olabilir. Maddi konularda risk almak için uygun olmadığı gibi, ortaklaşa kazançlarınız varsa o noktalarda endişelenmenize neden olan durumlar söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.