Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Trafikte kazalara, sosyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Trafikte kazalara, sosyal yaşamınız içinde iletişim kazalarına da dikkat etmenizi tavsiye ederim. Özellikle bu hafta aracınızla hız yapmamaya özen göstermelisiniz.

Yalnız bu süreçte daha çok okuyabilir, araştırabilir, yazılar da yazabilirsiniz. Sosyal medya hesaplarınızın şifreleriniz kaybolabilir, kırılabilir. Duyacağınız her habere hemen atlamayın. Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya komşularınızla iyi geçinmeye bakın. Kimseyle kapışmayın, sakinliği elden bırakmayın. Evliliğinizde veya ortaklaşa iş yaptığınız kişilerle mücadele etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Ev, yuva, aile yer değiştirme koşulları gündeme gelebilir. Ama biraz daha sabretmenizde yarar var. Ekim ayı gökyüzü bu konular için çok daha uygun olacaktır. Hafta boyunca partner veya ortağınızla beraber, birbirinizi cesaretlendirerek ortak başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.