Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sürecinde yeni işler, yeni projeler,...

 

Bu hafta Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu geçiş sürecinde yeni işler, yeni projeler, yeni kuracağınız keyifli iş ilişkileri sayesinde de kazançlarınızı arttırabileceksiniz.

Bunun yanı sıra spor, diyet, kişisel bakım gibi konulara daha fazla ilgilenebilir, sağlık kontrollerinden geçebilir, olası bir takım sağlık sorunlarının üstesinden çok daha rahat gelebileceksiniz. Günlük işler çok daha hızlı ve engellere takılmadan rahatça yapılabilecektir. Birlikte çalıştığınız kişilerle daha uyumlu ve keyifli bir şekilde çalışabileceksiniz. Bu hafta Jüpiter/Plüton etkileşimi ile de hayata karşı bakış açınızı, beklentinizi tümden değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi adayabileceğiniz bir inanç, felsefe, bir fikir akımı bulabilirsiniz. Yurt dışına gitmek, bunun araştırmalarını yapmak, yurt dışına yaşamakla ilgili planlar yapmak için de oldukça harika bir hafta olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.