Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

Kova Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin aşk sezonu açılmış olacak. Flörtler,...

 

Bu hafta Venüs İkizler burcuna geçiş yapacak ve 1 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Sizlerin aşk sezonu açılmış olacak. Flörtler, buluşmalar, tanışmalar, karşılaşmalar, yaşamınıza heyecan ve renk katacak kişilerle bir araya gelebileceksiniz.

Keza cinsel anlamda da oldukça güçlü bir süreçte olacaksınız. Yalnızlar her türlü sosyal aktivite davetini kabul edin. Çocuk bekleyenler, çocuk sahibi olmak isteyenler sizlere de müjdeli haberlerim var. Bu süreçte çocuk haberleri alabilir, hamileliği kutlayabilirsiniz. Yaratıcılık gerektiren işlerde başarı sizlerle olacak. Özellikle medya, televizyon, sinema, oyunculuk işleri ile ilgilenenler güzel tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Bu hafta Merkür de Aslan burcuna geçiş yapacak ve 26 Temmuz tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Yeni ortaklıklar, imza atmak, size fayda getirecek ilişkiler kurmak için harika bir döneme giriş yapmış olacaksınız. Bu hafta son olarak Oğlak burcunda Dolunay meydana gelecek arkadaşlar. 12. evinizde gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte arkanızdan iş çeviren, dedikodu çıkaran bir takım insanlarla yüzleşebilirsiniz. Gizlilik içinde hareket etmeye özen gösterebilirsiniz. Planlarınızı, projelerinizi henüz anlatmaya, açıklamaya hazır olmayabilirsiniz. Ama hepsi 15 gün içinde olgunlaşmaya başlayacaktır.

Sağlığınıza da dikkat etmenizde yarar var. Hastalanma, rahatsızlanma potansiyeliniz yüksek olacak. Ay/ Mars etkileşimi ile yalnızlık ihtiyacınız artabilir. İşleri tek başınıza yapmak, ki sadece işleri de değil bir çok şeyi tek başınıza yapmak isteyebilirsiniz. Bu dönem biraz daha kendinize dönebilir, ruhunuzun ihtiyaçlarına odaklanabilirsiniz. Fakat diğer tarafta yolculuklarda güvenliğinizi tehlikeye atacak davranışlarda da uzak durmanızda fayda var. Yolucuklarda, seyahatler aksilikler ve problemlerle karşılaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.