KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Son bir haftadır parlıyorsunuz, bu hafta da parlamaya devam... Güneş burcunuzda ilerlerken bir de 31 Ocak’ta yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay’da başroldesiniz....

Son bir haftadır parlıyorsunuz, bu hafta da parlamaya devam... Güneş burcunuzda ilerlerken bir de 31 Ocak’ta yaşanacak Tam Ay Tutulması ve Dolunay’da başroldesiniz. Sevgili Kova'lar, bu yıl sizin hayat ritminizde ve farkındalıklarınızda önemli değişiklikler yaşayacak, geriye dönüp baktığınızda her şeyin başlangıcı 2018 diyeceksiniz. Son derece kritik bir dönemdesiniz. Hem kendiniz, hem iş hayatınız, hem arkadaş çevreniz hem de aşk hayatınız ile ilgili önemli farkındalıklar ve kararlar almanız çok olası…belli ki hayatın planları sizinkilerden farklı olabilir, değişiyorsunuz….

Bu hafta, geçmişteki ilişkilerinizden gelen bazı kaygılar ve kararlar ile yüzleşme yaşayabilirsiniz. Haftaya duygularınızın son derece yoğun olarak aşk hayatınıza odaklanacağı bir başlangıç yapabilirsiniz. İlerleyen günlerde egonuzu devreye alarak düşünmeye başlayıp, hafta sonuna doğru duygularınıza mantıksal kriterlerinizi eklemeye başlayıp, duygularınızı derinlere saklayabilirsiniz.

Bu hafta bilinçaltınızdaki korku ve endişeleriniz kendini gösterebilir. Belki de tüm endişelerden kurtulmak için hepsinin ortaya dökülmesi işe yarayabilir.

Özellikle hobileriniz, yapmak istedikleriniz ile ilgili şansın yanınızda olacağı bir haftadayız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.