KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Hafta sizler için eğlenceli ve olumlu farkındalıklarla geçecektir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hız kazanacak. Onların hayatıyla ilgili enteresan...

Hafta sizler için eğlenceli ve olumlu farkındalıklarla geçecektir. Sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkileriniz hız kazanacak. Onların hayatıyla ilgili enteresan konu ve olayları öğrenebilirsiniz. Belki destek olmak ve yanlarında olmanız gerekebilir. Devam eden bir hukuksal sürecinizde sevindirici yeni gelişmeler söz konusu olabilir.

Devlet ile alakalı bazı beklediğiniz durumlar için görüşmeler yapabilirsiniz. Ticari işlerinizde de önemli başarılarla göz dolduracağınız bir süreç. İş seyahatleri için yurtdışına çıkmanız gerekebilir ve bu sizlere de iyi gelip dinlendirecek bir iş seyahati olacaktır.

İlişkilerinizde yenilik enerjileri hâkim. Var olan ilişkilerinizde ciddi ivmeler kat etmek için uygundur. Evlilik teklifleri ve evlilikle ilgili yeni bir sürecin başlayacağı bir dönem içerisine giriyorsunuz. Ciddi bir ilişki fırsatı yakalayabilir ve bunu sürdürmek için yeni bir kararı uygulamaya koyabilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Eğer merkezi bulursanız, hiçbir şey sizi olduğunuz yerden hareket ettiremez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.