KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Haftaya iletişimleriniz ve yakın çevrenizle ilgili oluşacak önemli konular gündeminizde olacak şekilde başlayabilirsiniz. Özellikle ailenizle ve kardeşlerinizle...

Haftaya iletişimleriniz ve yakın çevrenizle ilgili oluşacak önemli konular gündeminizde olacak şekilde başlayabilirsiniz. Özellikle ailenizle ve kardeşlerinizle olan iletişimleriniz, ortak konuşmalarınız gelecek vadeli bazı planları oluşturmaya yardımcı olabilir. Kariyerde ikili ilişkilerinizdeki uzlaşmacı yönünüzü her zamankinden daha çok ortaya çıkartmanız gerekecektir.

Hafta boyunca mücadele alanınız; ilişkiler ve ortaklıklar olabilir. Bazı ilişkilerin bitme noktasına gelmesi ve sizin artık çaba göstermekten yorulmanız kadersel bir ivme yaratacaktır. İlişkilerde güç dengelerinin değiştiği açıkça ortadayken, önemli olan siz bu dengeler oluşurken nasıl bir tavır içerisinde olacaksınız.

Var olanı korumak mı? Yeni bir siz inşa etmek mi? 18 ve 19 Kasım tarihlerinde otoriter figürlerle oluşan baskıcı ve dayatmacı tavırlara karşı isyan noktasına gelebilirsiniz. Ev ve aile yaşamınızda duygusal krizler yaratan noktalarla baş etmeniz gerekebilir. Aileniz ve ebeveynlerinizle ilgili maddesel kaynaklı bazı sorunların gün yüzüne çıkması sizi rahatsız edebilir.

Haftanın Mottosu:

“Asla pişman olmayın! Eğer sonucu iyiyse, mükemmel. Sonucu kötüyse, bu bir tecrübedir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.