KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

KOVA 21 Ocak - 18 Şubat

Kariyerinizle ilgili sürpriz yönelimler dikkat çekecektir. İlişkilerde sergilediğiniz başarılı tutumlar ve uzlaşmacı kimliğiniz sizi önemli bir noktaya...

Kariyerinizle ilgili sürpriz yönelimler dikkat çekecektir. İlişkilerde sergilediğiniz başarılı tutumlar ve uzlaşmacı kimliğiniz sizi önemli bir noktaya taşıyabilir. Haftanın kariyerde beş yıldızlı günleri olarak geçen bu süreci iyi değerlendirmenizi öneririm. Yeni projelerinizi planlamak ve konuşmalar yapmak adına özel bir zaman dilimi.

Kariyerinizde ani ve yeni bir oluşum yüzünden bazı sürprizler yaşanabilir ve bu tarz konuların gelecekte nasıl sonuçlanacağını hesaplayamayabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise durumlar biraz karışık. Kariyerinizdeki bu yoğun gelişmeler ve oluşumlar ruhunuzda gerginlikler yaratırken bu alanı farklı bir yere taşıyacaksınız.

İlişkilerde önemli kararlar alabilir ve kendi değerinizi oluşturabilirsiniz. Bu anlamda 10 Kasım tarihine dikkat etmenizde fayda var. Burada yapacağınız görüşmeler kadersel etkiler barındırmakta olacak. Geleceğe yönelik başarılı sonuçlar alacaksınız.

HAFTANIN MOTTOSU:

“Hayat, insanın cesaretine göre büyür veya küçülür.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.