KOÜ’de tarihte değişiklik yok

KOÜ’de tarihte değişiklik yok

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla hem öğrencilere aşı olmaları konusunda çağrıda bulundu hem de eğitime başlama tarihine dair ayrıntıları verdi.

Koronavirüs ile mücadele süresinde son dönemde yaşanan vaka sayılarındaki yükseliş üniversite öğrencilerinin akıllarına ‘Okullar zamanında açılacak mı?’ sorusunu getirirken Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü bu sorunun cevabını verdi. Rektör Hülagü sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Yüksek Öğretim Kurumu tarafından bağlayıcı bir karar alınmadığı sürece yüz yüze eğitimin belirlenen tarihte yapılacağını ilan etti.

AŞI YAPTIRIN ÇAĞRISI

Prof. Dr. Sadettin Hülagü yaptığı paylaşımda öğrencilere aşı çağrısında da bulundu. Prof. Dr. Hülagü konuyla ilgili bir başka paylaşımında da 13 Eylül’de ders kayıtlarının, 20 Eylül’de de yüz yüze eğitimin yapılacağını açıklarken, “Sevgili öğrenci kardeşlerim; Kocaeli Üniversitesi olarak biz çok önceden eğitimle ilgili bir karar alıp sizlere duyurmuştuk. Olağan üstü bir durum olup YÖK tarafından bağlayıcı bir karar verilmediği sürece, KOÜ senato kararımızı aynen devam etmektedir. Lütfen aşılarınızı yaptırın” ifadelerini kullandı.

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.