KOÜ öğrencisinden acı haber!

KOÜ öğrencisinden acı haber!

Kocaeli Üniversitesi Tarih Bölümü öğrencisi olan ve İstanbul’da ikamet eden 22 yaşındaki Sezer Ergin, gıda zehirlenmesi sonucu hayatını kaybetti.

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 2. Sınıf öğrencisi olan ve İstanbul’da oturan 22 yaşındaki Sezer Ergin, babası ve kız kardeşi ile yedikleri yemek sonrasında rahatsızlandı.  Hastanede yapılan müdahaleleri sonrası Ergin ailesi taburcu edildi. Ancak Sezer Ergin,  bir süre sonra tekrar rahatsızlandı. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

 

MEMLEKETİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Ergin'in vefat haberi ailesi, yakınları ve Kocaeli Üniversitesi'ni yasa boğdu. Ergin’in cenazesi memleketi Trabzon Şalpazarı Kabasakal Mahallesinde toprağa verildi. Kocaeli Üniversitesi Ergin'in vefat haberinin ardından “Üniversitemizin Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 2.sınıf öğrencisi Sezer Ergin'i kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Kocaeli Üniversitesi olarak öğrencimize Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz" açıklamasında bulundu.

 

Haber: Abbas ÇAKAR 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.