KOÜ-KSMMMO işbirliği

KOÜ-KSMMMO işbirliği

 Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler...

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Demirci, Kocaeli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nı ziyaret etti. Geçtiğimiz günlerde, KSMMMO-Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile başarıyla tamamlanan bağımsız denetim yetkilendirme eğitim ve sınavlarının ardından gerçekleşen ziyarette Rektör Komsuoğlu ve Demirci, KSMMMO Başkanı Ender Şenol ve yönetimini kutladı. 

 

ODA'YA TEŞEKKÜR

Rektör Komsuoğlu, KSMMMO birlikte, mali müşavirlere yönelik, başta yüksek lisan eğitimi olmak üzere, kurs ve mesleki seminer programlarında, akademik işbirliği yapacaklarını söyledi. Rektör Komsuoğlu, kentteki sivil toplum örgütleri ve akademik melek odaları ile işbirliğine önem verdiklerini, dağımsız denetim programının her iki kurum için de önemli bir çalışma olduğunu belirterek, destek nedeni ile oda yönetimini kutladı.

 

YÜKSEK LİSANS EĞİTİMİ

Yaklaşık iki yıl önce Türkiye’de bir ilk olarak, KSMMMO ve Okan Üniversitesi işbirliği ile oda bünyesinde başlatılan ve kasım ayında ilk 50 mezununu verecek olan işletme yüksek lisansı programının başarı ile yürütülmüş olması karşısında, oda yönetimine memnuniyetini ifade eden Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, bu ders yılından itibaren aynı programı Kocaeli Üniversitesi olarak düzenleyebileceklerini, konunun en kısa zamanda üniversitenin eğitim programına alınacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.