Kötü koku rahatsız etti

Kötü koku rahatsız etti

İzmit’te önceki gün akşam saatlerinde hissedilen ve sabah saatlerine kadar devam eden kötü koku, vatandaşları rahatsız etti.

İzmit’te önceki gün akşam saatlerinde hissedilen ve sabah saatlerine kadar devam eden kötü koku, vatandaşları rahatsız etti. Gelen şikayetler üzerine, başta AFAD olmak üzere bütün yetkili kurum ekipleri, bölgede kötü konunun kaynağını bulmak için seferber oldu.

İzmit Alikahya mevkiinde önceki gün akşam saatlerinde hissedilmeye başlayan ve daha sonra geniş çevrelere yayılan kötü koku, vatandaşları hem endişelendirdi hem de rahatsız etti. Birbiri ardına gelen şikayetler üzerine, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile AFAD ekipleri bölgeye yönlendirildi. Kokunun kanalizasyona dökülen bir kimyasal maddeden kaynaklanabileceği düşünülerek, bölgede AFAD ekipleri tarafından ölçümler yapıldı. Yapılan incelemeler sonucu, ilk belirlemelere göre kötü kokunun kanalizasyon hattındaki tıkanıklıktan kaynaklanmış olabileceği değerlendirildi. Bölgede tıkanıklığın giderilmesi amacıyla çalışma başlatıldı.

 

koku-2.jpg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.