Koton Halka Arz Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar Belli Oldu mu?

Koton Halka Arz Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Detaylar Belli Oldu mu?

"Koton halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak?" ve "Koton borsada ne zaman işlem görecek?" Soruları yatırımcıların gündeminde yer alıyor. 30 Nisan ile 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşen talep toplama sürecinin ardından gözler sonuçların açıklanacağı güne çevrildi.


Koton Mağazacılık Tekstil San. ve Tic. A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) onayı ile yaptığı halka arzda büyük bir ilgi gördü. Şirketin hisseleri, 30,50 TL başlangıç fiyatıyla piyasaya sürüldü ve hisseler eşit dağıtım yöntemiyle sunuldu. 30 Nisan ve 2-3 Mayıs tarihleri arasında SPK'nın onayıyla tamamlanan halka arzın sonuçları, yatırımcılar ve piyasa analistleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

Koton'un BIST'teki işlem kodu "KOTON" olarak belirlendi ve şirketin halka arz büyüklüğü 4,1 milyar TL olarak açıklandı. Yatırımcılar, Koton'un halka arz sonuçlarını ve borsada işlem görmeye başlama tarihini merak ediyorlar.

Koton'un halka arzı, Türkiye sermaye piyasaları için önemli bir gelişme olarak kaydedildi. Halka arz sonuçlarının açıklanması ve hisselerin borsada işlem görmeye başlaması, şirketin geleceği ve yatırımcıların kararları açısından belirleyici olacak. Sonuçların açıklanmasının ardından, Koton'un piyasa performansı ve yatırımcı ilgisi daha da netleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.