KOTO, İndirim Protokolü İmzaladı
Kocaeli Ticaret Odası, üyelerine sosyal yaşamdan konaklamaya, yeme-içmeden organizasyon hizmetlerine kadar farklı alanlarda avantaj sağlayacak yeni bir iş birliğine imza attı.
Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut ile Değirmenbaşı Otel & Restoran Yetkilisi Gözdem Başar tarafından imzalanan protokol ile konaklamadan restorana, kurumsal organizasyonlardan havuz kullanımına kadar birçok hizmette KOTO üyelerine özel indirim uygulanacak.
Protokol kapsamında KOTO üyeleri, Değirmenbaşı Otel & Restoran’ın konaklama hizmetlerinde yüzde 10, restoran hizmetlerinde yüzde 10 ve mangal alanı kullanımında yüzde 10 indirimden faydalanabilecek.
ORGANİZASYON VE ETKİNLİKLERDE YÜZDE 15 İNDİRİM
KOTO üyelerine kurumsal davet ve organizasyon hizmetlerinde yüzde 15 indirim uygulanacak. Yoga, nefes ve yabancı dil kampı hizmetleri ile şirket toplantılarında da liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim sağlanacak.
Değirmenbaşı Otel & Restoran’ın havuz başında gerçekleştirilecek düğün ve diğer cemiyet organizasyonlarında yüzde 15 indirim uygulanacak. Tesisin havuz kullanımından yararlanmak isteyen KOTO üyelerine ise liste fiyatı üzerinden yüzde 5 indirim sağlanacak. Başkan Bulut, üyelerin hem iş hem de sosyal yaşamlarına katkı sağlayacak iş birliklerini çeşitlendirmeye devam ettiklerini belirterek protokolün KOTO üyelerine hayırlı olmasını diledi. Değirmenbaşı Otel & Restoran Yetkilisi Gözdem Başar da Kocaeli Ticaret Odası ile gerçekleştirilen iş birliğinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. 1 yıl süre ile geçerli protokol hakkında bilgi ve iletişim için; 0543 285 51 25
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.