KOTO akademi açılıyor

KOTO akademi açılıyor

 KOTO Akademi Projesi, nihayet aylar sonra hayata geçiyor. KOTO Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu...

 

KOTO Akademi Projesi, nihayet aylar sonra hayata geçiyor. KOTO Başkanı Murat Özdağ ve Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu KOTO Akademi için protokole imza attı. 

 

 

 İmza törenine KOÜ Rektör Yardımcısı Dr. Ali Demirci, KOÜ Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Faruk Aras, Derbent MYO Müdürü Sami Karacan, KOÜ Elektik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç Mustafa Yergin ve KOTO yönetim kurulu üyeleri katıldı. Projeyle ilgili bilgi veren Özdağ,  “KOTO Akademi için KOTO binası içerisindeki 3 salonu dersliğe dönüştürerek tam zamanlı eğitimler verilecek. İş adamlarında kişisel gelişimlerini sağlayacağız. Ulusal piyasalarla rekabetini geliştirecek akademik anlamda bilgileri aktaracağız. Artık ön görüleri bilerek akademik verilerle çalışmamız gerekmektedir. Beyaz yakalıların, patronların yüksek lisans yapma imkânı sunacağız” diye konuştu. Rektör Komsuoğlu da “Bu yeni bir eğitim modelidir. Protokolümüzün amacı eğitim almak isteyenlere kapıları açmaktır. Yapılan her eğitimden sonra bildiğiniz üzere sertifikalar verilecek” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.