KOTFED kuruldu

KOTFED kuruldu

Kocaeli’de bulunan 12 derneğin kurmuş olduğu Kocaeli Tokatlılar Federasyonu açılışı 20 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek.

Kocaeli Tokatlılar Federasyonu Başkanvekili ve Mita Mühendislik sahibi Sinan Yücel ile Kocaeli Tokatlılar Federasyonu Genel Sekreteri Murat Yılmaz önceki gün gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizi genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ile görüşen  Kocaeli Tokatlılar Federasyonu Genel Sekreteri Murat Yılmaz ve federasyon başkanvekili Sinan Yücel 20 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Kocaeli Tokatlılar Federasyonu’nun açılışına davet ettiler.

 

12 DERNEĞİN OLUŞUMU

Kocaeli Tokatlılar Federasyonu Başkanvekili Sinan Yücel, “Kocaeli’de ilk defa kurulan Tokatlılar Federasyonu bünyesinde 12 derneği bulunduruyor. Kocaeli’de 50 bine yakın Tokatlı hemşerimiz yaşamakta olup sanat siyaset spor kamu ve iş hayatında Kocaeli’mize hizmet vermektedirler. Federasyonumuz hem Kocaeli’de hem Tokat’ta yaşayan hemşerilerimize hizmet etmek için kuruldu. 20 Mart saat 11.00’de Yelken Kültür Merkez’indeki tanıtım programımız olacak. Tüm hemşerimizi bu tanıtıma davet ediyorum” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.