‘Köşker’in yüreği varsa cevap versin’

‘Köşker’in yüreği varsa cevap versin’

  CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar düzenlediği basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak çıkan iddialara...

 

 

CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar düzenlediği basın toplantısında Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak çıkan iddialara ilişkin, “Adnan Köşker’in yüreği varsa çıksın iddialarla ilgili olarak basının önünde cevap versin” dedi. 

ÖNSEÇİM YAPACAĞIZ

İlçe binasında dün belediye meclis üyeleriyle ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Önceki akşam il başkanı ve milletvekillerinin katılımıyla düzenledikleri toplantıda seçim yöntemini konuştuklarını ifade eden Tatar, “Dilovası ve Karamürsel’de adaylarımız belli oldu. Bu ilçelerin dışında aday adayların belirlenmesi için önseçim yapılması yönünde karar aldık. 20 yıldır belediyeleri yöneten anlayışın bugün geldiği noktayı herkes görüyor” dedi. 

İDDİALAR ADLİYEYE GİTTİ

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak iddiaların adliyeye kadar gittiğini ifade eden Tatar, “Köşker’in yüreği varsa hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak açıklamada bulunsun” diye Tatar, Adnan Köşker’in belediye meclisinde sorulan sorulara kaçamak cevap verdiğini belirterek, “İnönü Çamlık Parkı ve parkın içersinde heykelle ilgili olarak hala bizlere verilen bir cevap yok. Adnan Köşker belediyenin reklam panolarında kendi reklamını yapmaktan başka ne yapıyor?” diye sordu. 

EN BORÇLU BELEDİYE

Kocaeli ve Gebze belediyesinin devlete en borçlu belediyeler olduğunu ifade eden Tatar, “Meclis üyelerimizin geçen mecliste sorduğu Tatlıkuyu köprüsüne yapılması planlanan yaya üstgeçidi, Bahar Deresi’nde bırakılan hafriyat, reklam panolarının baskı işleriyle ilgili olarak Adnan Köşker cevap vermemiştir. Devletten aldıkları bu kadar parayla yaptıkları işlere bakıyoruz bu paralar nereye gitti dememek elde değil. AKP’li belediyeler aldıkları paraları çarçur etmekten başka yaptıkları bir şey yok” dedi. 

OTOPARK PARALARI NE OLDU?

Gebze’deki en büyük sorunlardan birinin otopark sorunu olduğunu açıklayan Tatar, “Vatandaştan alınan otopark paraları ile otopark yapılması gerekiyor. Ancak bugüne kadar yapılan bir otopark yok. Gebze belediyesinin özel kalem müdürünün günlük harcaması 3 bin TL. Adayımız belli olduğunda tüm bunların hesabını soracağız. Belediyeyi yönetmek sosyal demokratların işidir” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.