‘Köşker’in dönemi bitti’

‘Köşker’in dönemi bitti’

 MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, “Adnan Köşker tekrar aday...

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak, “Adnan Köşker tekrar aday olmak için milletin paralarıyla reklamı yapıyor. Ancak herkes artık biliyor Adnan Köşker’in ve AKP’nin Gebze’de dönemi bitti” dedi.

VATANDAŞI RESMEN SOYUYORLAR

Haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi ilçe teşkilatında önceki akşam basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gündemle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı halkla birlikte kutladıklarını ifade eden Taşdemir, “Resmi törenlerin aksine teşkilat olarak bayramda halka bayrak dağıtarak kutladık. Gebze belediyesi meclisinde de gündeme gelen Marmara Uzmanlarla ilgili olarak belediye başkanı bir türlü açıklama yapamıyor. Marmara Uzmanlar işlettiği yerlerde vatandaşı resmen soyuyor” dedi. 

ALINAN OTOPARK PARALARI NEREDE?

Gebze’de yaşanan trafik ve otopark sorununa da değinen Taşdemir, “Gebze belediyesi vatandaşa ruhsat verirken otopark ücreti alıyor. Alınan bu paralarla hangi otopark yapılmış? Yolları özel otopark işletmelerine vererek halktan zorla para alınıyor. Verdiğimiz vergilerle bu yollar yapılıyor. Ancak belediye bu yolları birilerine rant için peşkeş çekiyor” diyen Taşdemir, Tatlıkuyu Mahallesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili olarak, “Yapılan çalışmalar bir türlü bitmek bilmiyor. Plansız programsız çalışmalar yüzünden vatandaş esnaf perişan olmuş durumda” diye belirtti. 

VATANDAŞIN ARSASINA HAFRİYAT DÖKMÜŞLER 

Gebze Muamlimköy’de bulunan vatandaşların arsalarına belediye tarafından izinsiz bir şekilde hafriyat döküldüğü belirten Taşdemir, “Belediye vatandaşa haber vermeden arsasına 70-60 metre yüksekliğe varan hafriyat döküyor. Vatandaşın itirazını bile dikkate almayan belediye şimdi bu arsaları istimlâk etmek istiyormuş. Belediyenin yaptığı bu işe akıl sır ermiyor” dedi. Gebze’nin İzmit lobisi tarafında üvey evlat muamelesi yapıldığını belirten Taşdemir, “Belediyenin kaynaklarını çarçur eden bu anlayıştan seçimlerde hesap soracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.