Köşker’den pazar ziyaretleri

Köşker’den pazar ziyaretleri

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün hem pazarları denetledi hem de esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafının sorunlarını...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün hem pazarları denetledi hem de esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Pazarcı esnafının sorunlarını yerinde, Pazar ziyaretleri yaparak dinleyen Başkan Köşker, Pazartesi pazardan sonra Beylikbağıve Tatlıkuyu’da kurulan pazarları ziyaret etti. Pazarları denetleyen ve vatandaşların ayağına giderek sorunları ilk elden dinleyen Başkan Köşker, Beylikbağı ve Tatlıkuyu’da kurulan pazarları dolaştı. Pazarcılar Odası Ziyaettin Erat ve belediye birim müdürlerini de yanına alarak ilk olarak Çarşamba pazarını dolaşan Başkan Köşker, pazarda tezgah kuran esnaflara hayırlı işler diledi. Pazara alışverişe gelen vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Köşker, sorunları dinledi.

SABİT PAZAR PROJESİNİ ANLATTI

 

Belediye çalışmalarına ve hizmetlerine ilişkin de vatandaşlara bilgi veren Köşker, kendisine yöneltilen sabit pazar yeri taleplerine ilişkin olarak, “Cuma pazarının kaldırılarak taşınacağı büyük sabit kapalı pazar yeri projemizin dışında Gebze’mizin farklı noktalarına hitap edecek, vatandaşlarımıza hizmet verecek kapalı pazar yeri projelerimizi hazırlıyoruz. Beylikbağı mahallemize ve çevresine hizmet edecek sabit Pazar yeri için ise yer arayışımız sürüyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.