Köşker’den GOSB ziyareti

Köşker’den GOSB ziyareti

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve GOSB Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve GOSB Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Emre Aksan’ı ziyaret etti.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım ve GOSB Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Emre Aksan’ı ziyaret etti. Başkan Köşker ilk ziyaretini GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırıma gerçekleştirdi. İki Başkan, Türkiye’nin önemli sanayi merkezlerinin başında gelen Gebze’ye ilişkin sohbet etti, istişarelerde bulundu. Başkan Köşker ziyaretinin sonunda GOSB Yönetim Kurulu Başkanı Vahit Yıldırım’a Gebze Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen Çoban Mustafa Paşa Külliyesi kitabını hediye etti. Başkan Köşker daha sonra GOSB Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Dr. Emre Aksan’ı ziyaret etti. Başkan Köşker’e ziyaretleri esnasında Belediye Başkan Yardımcısı Nilay Ayran eşlik etti.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.