Köşker pazartesi pazarını dolaştı

Köşker pazartesi pazarını dolaştı

 Pazartesi pazarını dolaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, pazarcı esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi; pazara alışveriş...

 

Pazartesi pazarını dolaşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, pazarcı esnafını tek tek dolaşarak hayırlı işler diledi; pazara alışveriş için gelen vatandaşlarla hizmetleri konuştu, sorunları sordu. 

ESNAFI TEK TEK DOLAŞTI

Hizmet ve ziyaretçi trafiğinin yanı sıra mesaisinin büyük bir bölümünü halkın arasında sorun dinleyerek ve sorunlara proaktif çözümler üreterek geçiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, pazartesi pazarını dolaştı. AK Parti Gebze İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Kurt, ilçe yöneticileri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun, Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erat, başkan yardımcısı Nilay Ayran, birim müdürleri ve belediye meclis üyeleri Başkan Köşker’e pazar turunda eşlik etti.  

HİZMETLERİN SAĞLAMASI

 

Şehit Mevlüt Duru Caddesi ve bağlantı sokaklarında kurulan pazartesi pazarında tezgah açan pazarcı esnafını dolaşarak hayırlı işler temennilerini ileten Başkan Köşker, alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşların sorunlarını dinleyen, hizmetlerden memnun olup olmadıklarını soran Başkan Köşker, “Yoğun geçen hizmet mesaimizden fırsat buldukça, vatandaşlarımızın arasındayız. Hizmetlerimizi, kentimizin ve belediyemizin asıl sahibi olan vatandaşımıza soruyoruz. Hizmetlerimizin, çalışmalarımızın sağlamasını bir anlamda yapmış oluyoruz” dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.