Köşker Eskiçarşı esnafını gezdi

Köşker Eskiçarşı esnafını gezdi

 Eskiçarşı esnafını hafta sonu dükkân dükkân ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, işyeri sahiplerine hayırlı işler diledi; çarşıya...

 

Eskiçarşı esnafını hafta sonu dükkân dükkân ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, işyeri sahiplerine hayırlı işler diledi; çarşıya alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet ederek hatırlarını sordu.

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’den hafta sonu esnaf turu. Yoğun geçen ziyaretçi ve hizmet mesaisine rağmen esnaf ziyaretlerine ara vermeyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, hafta sonu Eskiçarşı esnafına konuk oldu. AKP il ve ilçe yöneticileri Metin Gökçe, Ekrem Özenir, AKP Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun’unda kendisine eşlik ettiği Eskiçarşı turunda, dükkânları tek tek dolaşan Başkan Köşker, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Çarşı esnafının hizmetlere ilişkin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Köşker, belediye çalışmalarına ve projelere ilişkin de bilgi verdi. Çarşıya alışveriş yapmak üzere uğrayan vatandaşlarla da ayaküstü sohbet eden, hatırlarını soran Başkan Köşker, Gebze’nin Kent Meydanı, eski ve yeni çarşısıyla 7/24 yaşayan bir şehir haline geldiğini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.