Köşker: “Daha yapacak çok işimiz var”

Köşker: “Daha yapacak çok işimiz var”

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Köşker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Gebzeli vatandaşlara mesaj verdi. Sosyal medya hesabından “Daha yapacak çok işimiz var” başlığıyla, Belediye Başkanlığı dönemindeki proje ve eserlerin fotoğraf ve videolarını yayınlayan Köşker, çok sayıda etkileşim ve paylaşım aldı.

AKP Gebze Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Köşker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Gebzeli vatandaşlara mesaj verdi. Sosyal medya hesabından “Daha yapacak çok işimiz var” başlığıyla, Belediye Başkanlığı dönemindeki proje ve eserlerin fotoğraf ve videolarını yayınlayan Köşker, çok sayıda etkileşim ve paylaşım aldı. Özellikle Belediye Başkanlığı’nın ikinci döneminde Gebze Belediyesi bütçesiyle hayata geçirilen eserleri paylaşan Köşker’in “Birlik” vurgusu da dikkatlerden kaçmadı. Yapılan her eser için “Gebzelilerle birlikte başardık” mesajını veren Köşker, yeni döneme sıkı hazırlandığını gösterdi.

“BİRLİKTE ÇALIŞTIK, BİRLİKTE BAŞARDIK VURGUSU”

Unutulmaz çalışmaları, insan odaklı hizmet anlayışı, gönüllere dokunan kişiliği ve vizyoner bakış açısıyla 2024 seçimlerinde Gebzelilerin yeniden aday görmek istediği Adnan Köşker, “Birlikte çalıştık, birlikte başardık. Daha yapacak çok işimiz var” mottosuyla hizmet ve eser belediyeciliğini bir kez daha ön plana çıkardı. Köşker’in paylaştığı projeler arasında Mevlana Kapalı Pazar yeri, Millet Bahçesi Macera Parkı, Adem Yavuz Kapalı Pazarı, Arapçeşme Bilim Sanat Merkezi, Barış Parkı Sosyal tesisi, Ulus Semt Polikliniği, Tatlıkuyu kapalı Pazar yeri, tarihi su dolabı restorasyonu, Kargalı Köy Konağı gibi projeler yer aldı.

GEBZE’YE DAMGA VURAN ESERLER

Yerel yönetimlerde usta isimlerden birisi olarak atfedilen Köşker, paylaştığı eserlerin yanında Anibal-Osmangazi-Topçular Köprülü kavşakları gibi Büyükşehirle beraber yaptığı projeleri, tamamen Gebze Belediyesi bütçesinden yapılan Gebze Kent Meydanı, Beylikbağı Bilim Merkezi, Eskihisar sahil düzenlemesi, 170 adet yeni park, Pelitli Trafik Eğitim Merkezi, 41 Gelecek Projesi, Anaokulu Üniversitesi Enderun Mektebi, sosyal tesisler, Eski Çarşı’nın yenilenmesi, yeni cadde, sokak, kavşak düzenlemeleri, Şehirlerarası Otobüs Terminali yapımı gibi irili ufaklı yüzlerce projeyle Gebze tarihine adını altın harflerle yazdırmıştı. Başarıyı ekip işi olarak gören Köşker, yeni dönemde ise Türkiye Yüzyılı’na damga vuracak eserleri yine Gebzelilerin güçlü desteğiyle yapmaya hazırlanıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.