Köşker canlı yayında

Köşker canlı yayında

  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, TV 41 ekranlarında canlı olarak yayınlanan ‘seçime doğru’ programına konuk oldu. Kocaeli Gazeteciler...

 

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, TV 41 ekranlarında canlı olarak yayınlanan ‘seçime doğru’ programına konuk oldu. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz ve Musa Coşkun’un hazırlayıp sunduğu programa canlı yayın konuğu olarak katılan Başkan Köşker, gündeme dair soruları cevaplandırdı. 4,5 yıllık hizmet dönemi boyunca Gebze’ye kazandırılan hizmetler ve hayata geçirilen projelere ilişkin bilgi veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile koordineli yürütülen çalışmaların sonuçlarının kente değişim ve gelişim olarak yansıdığını vurguladı.

GEBZE SINIF ATLADI

 

“Gebze’deki değişimi kıymetli hemşerilerimizle el ele, gönül gönüle vererek başardık” diyen Başkan Köşker, yeni bir Gebze oluşturduklarını söyledi. Başkan Köşker, yenilenen altyapısı, 5 yıldızlı parkları, geniş kent meydanları, sahilleri, sosyal ve kültürel faaliyetleriyle Gebze halkının teveccühünü kazandıklarını kaydetti. En büyük projelerinin Gebze halkını mutlu etmek olduğunu vurgulayan Başkan Köşker, hem insanlarıyla, hem altyapısıyla hem de kültürel yönden önemli değişiklikler yaşandığını ifade ederek, “2009’da Gebze Değişiyor, Gebze Gelişiyor sloganıyla başladığımız hizmet yarışında bugün ulaştığımız noktayı tek cümleyle ifade etmek gerekirse kelimenin tam anlamıyla ‘Gebze sınıf atladı’ diyebiliriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.