Köşker, “Anibal projesini yapamadık”

Köşker, “Anibal projesini yapamadık”

 AKP Gebze İlçe Teşkilatının 54’üncü genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu dönem...

 

AKP Gebze İlçe Teşkilatının 54’üncü genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Bu dönem Anibal projesini yapamadık” dedi.  Gebze Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, AKP Gebze Belediye Başkan aday adayları ve çok sayıda partili katıldı.

YÜZDE 60’IN ÜZERİNDE OY

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, yaptığı selamlama konuşmasında, "Görev süremiz içinde 2 tane başarılı Siyaset Akademisi gerçekleştirdik. 22 bin olan üye sayımızı 37 bine çıkardık. Halkımızın yanında olduk. İnşallah emeğimizin karşılığını 30 Mart'ta alacağız. Tüm teşkilat üyelerimi çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. İstikrarın devam etmesi gerekiyor. Önümüzdeki yerel seçimlerde yüzde 47 olan oy oranımızı yüzde 60'ın üstüne çıkaracağız. Her 3 kişiden 2'si AK Parti'li olacak. Ezici bir oranla seçimi kazanacağımıza inanıyorum" dedi.

GEBZE DEĞİŞİYOR GELİŞİYOR

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "2014 yerel seçimlerinde seçim almak için değil, oy artırma çabası ile çalışacağız. Gebze'deki değişimi ve gelişimi halkımız görüyor. Gebze bu dönem 35 yıldır görmediği hizmetleri aldı. Değişimi hep birlikte yaşadık. 2014 yerel seçimlerinin Gebze için hayırlı olmasını diliyorum" dedi. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Belediye başkan adayının belirlenmesi konusunda kesin bir tarih  olmadığını belirterek "En yakın zamanda adayımız açıklanır. Ve adayımızla birlikte çalışmalarımıza başlayacağız" diye konuştu.

KÜSMEMEK GEREKİR

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise "Diğer partilerin böyle bir kalabalığı görmesi mümkün değil. Tabi bu bizi şımartmıyor. Bize güç veriyor, enerji, moral veriyor. Biz bir hizmet partisiyiz. Ben gönülden inanıyorumki gerek belediye başkan adayı adayı kardeşlerim, gerek meclis üyesi aday adayı kardeşlerimizin hiçbiri makam, şöhret ve varlık peşinde değil. Hepimizin amacı, sevdası milletimize hizmet etmek. Siyaset millete hizmet etmenin yoludur" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.