Köseler Mahallesi Sağlık Ocağı’na kavuşuyor

Köseler Mahallesi Sağlık Ocağı’na kavuşuyor

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, Köseler Mahallesi sakinlerinin Sağlık Ocağı talebi üzerine başlattığı girişimler sonuç verdi.

Geçmişte Sağlık evi olarak hizmet veren ve daha sonrasında çalışmaları durdurulan Köseler Mahallesi’nde ki sağlık evi yeri Başkan Şayir’in talimatı ile tam donanımlı sağlık ocağına çevrilmek üzere çalışma başlatıldı. Önceki gün mahalle muhtarı Selami Toklar ile eski sağlık evini inceleyerek, yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Başkan Şayir, yapılacak tadilatların ardından hizmete girecek Sağlık Ocağı’nda 2 aile hekimi ve 2 hemşire ile birlikte ihtiyaç duyulacak tüm olanakları yer alacağını ifade etti.

 

TADİLATI KISA SÜREDE BİTECEK

İnceleme sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Şayir, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Köseler Mahallemiz ve çevre mahallelere hizmet veren ancak yetersiz kalan Sağlık Evi’nin tam donanımlı sağlık ocağına çevrilerek mahallenin hizmetine açılması noktasında mahalle halkının haklı taleplerini İl Sağlık Müdürlüğümüzce yaptığımız istişarelerde dile getirdik. İl Sağlık Müdürlüğümüz de vatandaşlarımızın bu haklı talepleri karşısında konuya duyarsız kalmayarak gerekli çalışmanın kısa sürede yapılacağının sözünü verdi. Bu gelişmenin ardından bizde Dilovası Belediyesi olarak Sağlık Evi’nde tadilat çalışması başlattık. İnşallah biz kısa sürede tadilatını bitireceğiz ve İl Sağlık Müdürlüğümüzde burada halkımıza hizmet vermek üzere 2 aile hekimi ve hemşire arkadaşlarımızı görevlendirerek vatandaşlarımızın sağlık gibi önemli bir konuda ihtiyaçlarını gidermiş olacaklardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.