Köseköy Ateş’ten zirveye DARBE: 0-1

Köseköy Ateş’ten zirveye DARBE: 0-1

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Tavşancıl Stadı’ndaydı. Maç öncesi 7’de 7 yapan lider Tayfunspor ile ikinci sıradaki Köseköy Ateşspor maçı kelimenin tam anlamı ile nefes kesti.

Süper Amatör Lig B Grubu’nda haftanın maçı Tavşancıl Stadı’ndaydı. Maç öncesi 7’de 7 yapan lider Tayfunspor ile ikinci sıradaki Köseköy Ateşspor maçı kelimenin tam anlamı ile nefes kesti. Karşılaşmayı 26. dakikada Ömürhan’ın golü ile kazanan Körfez Ateşspor hem liderin ilk yenilgiyi almasını sağladı hem de aradaki puan farkını 4’e düşürdü.

 

TAYFUN İYİ BAŞLADI

Fatih Kabakkaya, Abdullah Yalçınkaya ve Furkan Ata hakem üçlüsünün başarı ile yönettiği maça ev sahibi Tayfunspor hızlı başladı. 5. dakikada topu direkten dönen Tayfunspor, 15. dakikada da net bir gol kaçırdı. Maçın 26. dakikasında ise konuk ekip Köseköy Ateşspor’un golü geldi. Ömürhan topla birlikte sol kanattan bindirdi ve Abdullah ile verkaç yaptı. Ceza sahası sol çaprazında topu bir kez daha alan Ömürhan sert ve isabetli bir vuruşun ardından takımını -1-0 öne geçirdi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.