Korsan taksicilik yapan polis memuru müşterilerini vurdu

Korsan taksicilik yapan polis memuru müşterilerini vurdu

Arabasına binen 2 müşterisini sigara içme tartışmasında vuran korsan taksi şoförü, polis memuru çıktı. Kendisi de vurulan memur tutuklandı.

Dilovası Polis Merkezi’nde görevli polis memuru Semih Sertan Yavuz, 63 ABN 153 plakalı otomobiliyle aynı zamanda korsan taksicilik yapıyordu. Gebze’den 10 Mart günü saat 05.00 sıralarında Yalçın Celep ve Muhammed Tayyip Aksoy müşteri olarak korsan taksiye bindi. Tuzla’ya geldiklerinde iki müşteri sigara içmek istediği için tartışma çıktı. Semih Sertan Yavuz’un iddiasına göre arkada oturan Muhammed Tayyip Aksoy emniyet kemeri ile boğazını sıkarken, Yalçın Celep de yumruklamaya başladı.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Bu sırada Semih Sertan Yavuz torpido gözündeki tabancasını çıkarttı. Boğuşma sırasında tabanca peş peşe patladı. Yalçın Celep sağ omuz ve başından, Muhammed Tayyip Aksoy iki bacağından, Semih Sertan Yavuz ise karnından vuruldu. Yalçın Celep tedavi gördüğü hastanede 5 gün sonra hayatını kaybetti. Polis memuru Semih Sertan Yavuz ise tedavisinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.